• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Proto is "enkele maanden out" met kruisbandletsel

  Proto verhuisde afgelopen seizoen naar Oostende.

  Pech voor KV Oostende: doelman Silvio Proto heeft vanochtend op training een zware knieblessure opgelopen. Het is nog niet duidelijk of Proto onder het mes moet, maar de doelman zal volgens KVO enkele maanden buiten strijd zijn.

  Na een voetbalvrij weekend begon KV Oostende vanochtend aan de voorbereiding op het competitieduel van zaterdagavond tegen Westerlo, maar de nummer drie in de Jupiler Pro League kreeg meteen een stevige opdoffer te verwerken.

  "Na een duel werd Silvio Proto geraakt aan zijn knie", meldt KV Oostende. "Hij heeft een scheur opgelopen in één van zijn kruisbanden en zal sowieso enkele maanden buiten strijd zijn. De komende dagen moeten onderzoeken uitwijzen of hij onder het mes moet."

  Op Twitter reageerde voorzitter Marc Coucke. "Proto komt in 2016 niet meer actie, zijn seizoen kan zelfs voorbij zijn. Veel sterkte", schreef Coucke over de doelman die afgelopen zomer zijn tijdperk bij Anderlecht beëindigde.

  Steun van de Rode Duivels: