• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Lampard zet een punt achter zijn avontuur bij New York City

  Het is nog niet duidelijk of Lampard blijft voetballen.

  Chelsea-boegbeeld Frank Lampard (38) houdt zijn uitstapje bij New York City FC voor bekeken. De Britse middenvelder trok in juni 2014 naar de club uit de MLS, maar zal er zijn aflopende contract niet verlengen.

  Frank Lampard trok in 2014 na 13 seizoenen bij Chelsea naar de Major League Soccer (MLS). De 106-voudige international tekende er een contract bij New York City, de zusterclub van Manchester City.

  Aangezien Lampard nog even moest wachten op de start van het Amerikaanse seizoen, kon Manchester City de middenvelder toch nog strikken voor enkele maanden in de Premier League. Uiteindelijk zou Lampard er zelfs het hele seizoen afwerken.

  Lampard trok daarna zoals gepland naar New York City, maar zal er zijn contract niet verlengen. Eind dit jaar houdt hij er zijn verblijf voor bekeken.

  "Ik heb erg genoten van mijn tijd bij deze club", reageert Lampard. "Ik ben heel dankbaar voor de kans die ik heb gekregen om voor zo'n mooie club in zo'n ongelofelijke stad te voetballen." Het is nog niet duidelijk waar de toekomst van Lampard ligt.