• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Kim Clijsters is referee voor dubbelmatch tussen Wickmayer en Appelmans en G-sporters

  De tennissters maakten er een fijne namiddag van.

  Video player inladen ...
  0 / 0
  Kersverse mama Kim Clijsters stond vandaag al opnieuw op een tennisveld. Ze was scheidsrechter voor een Play Unified-wedstrijd. Ze was scheidsrechter voor een Play Unified-wedstrijd. Yanina Wickmayer nam het samen met G-sporter Kim op tegen Sabine Appelmans en haar partner Lies.

  Special Olympics Belgium wil met de campagne Play Unified meer mensen met en zonder een verstandelijke beperking samen laten sporten. Eerder speelden enkele G-voetballers al een wedstrijdje tegen de Rode Duivels en de atleten legden ook de Borlées al het vuur aan de schenen.

  Nu was het de beurt aan de tennissters. Lies Gielis daagde een tijdje geleden Yanina Wickmayer uit met een spandoek: "Yanina, Balletje slaan? Ik ben alvast in vorm". Wickmayer nam de uitdaging aan en trommelde ook Sabine Appelmans op om er een dubbelwedstrijd van te maken.

  Kersverse mama Kim Clijsters keek vanuit de scheidsrechtersstoel geamuseerd toe hoe het viertal het beste van zichzelf gaf. “Iedereen moet de kans krijgen om sport te beoefenen, ongeacht hun beperkingen”, vertelde de ex-nummer 1.

  De vriendschappelijke wedstrijd werd uiteindelijk gewonnen door Sabine Appelmans en Lies Gielis.

  De dames hadden duidelijk veel plezier op de baan:

  Video player inladen ...