• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Chaos bij Antwerp is compleet: Bico en coaches verlaten club

  Exit Bico.

  De soap bij tweedeklasser Antwerp heeft een nieuwe wending gekregen: sportief manager John Bico verlaat na enkele weken al de Bosuil. Ook de samenwerking met trainers Sadio Demba en Jeffrey Rentmeister wordt stopgezet.

  Antwerp verraste een maand geleden met de komst van sportief manager John Bico en coach David Gevaert. Het duo moest het ontslag van Fred Vanderbiest opvangen, maar dat liep niet van een leien dakje.

  De Bosuil was de voorbije weken dan ook het decor van een ware soap, met het ene relletje na het andere en met steevast een hoofdrol voor Bico.

  Vorige woensdag greep Antwerp al een eerste keer in: met Sadio Demba en Jeffrey Rentmeister werden twee coaches weggeplukt bij WS Brussel, de club waar John Bico vorig seizoen de sterke man was.

  De duiventil eiste een dag later bovendien een eerste slachtoffer met David Gevaert, die zijn tweede periode bij Antwerp al na enkele weken voor bekeken hield. Maar de onrust was nog lang niet voorbij, ook al omdat er veel onduidelijkheid was over de resterende rol van Bico bij WS Brussel.

  Antwerp heeft vandaag zelf een einde gemaakt aan de turbulente weken. "Antwerp zet de samenwerking met sportief manager John Bico en coaches Sadio Demba en Jeffrey Rentmeister stop. Dinsdag volgt meer toelichting", klinkt het.

  De korte mededeling van Antwerp