• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Boze Charlton-fans komen met taxi naar Sint-Truiden om flyers uit te delen

  De speciale taxi.

  Dat de supporters van de Engelse derdeklasser Charlton Athletic niet tevreden zijn met het beleid van hun Belgische voorzitter is geen geheim. Op de verjaardag van Roland Duchâtelet reden ze in een speciale taxi naar Sint-Truiden om daar anti-Duchâtelet-flyers uit te delen.

  Toen Roland Duchâtelet Charlton twee jaar geleden overnam, hoopten de fans nog op een snelle terugkeer naar de Premier League, maar niets was minder waar. Ondertussen kampeert de ploeg in de tweede kolom in derde klasse.

  De harde supporterskern organiseerde dit seizoen al verschillende acties om hun ongenoegen duidelijk te maken. Voor de 70e verjaardag van de voorzitter kwam ze zelfs speciaal met de taxi naar België.

  Hier brengen ze onder andere een bezoekje aan STVV, de Belgische club van Duchâtelet. De supporters willen hun voorzitter enkele cadeautjes geven waaronder een ticket voor de volgende thuismatch en een kaart van Londen. De voorzitter zou immers al twee jaar niet meer naar een wedstrijd zijn komen kijken. De supporters delen ook anti-Duchâtelet-flyers uit in de stad.

  Door al de commotie hebben de supporters misschien wel belangrijk nieuws van het thuisfront gemist. Charlton-trainer Russell Slade gaf er na minder dan zes maanden de brui aan.