• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Win het inspirerende boek "De kaarten van je leven" van Marc Herremans

  Wij hebben 5 boeken te geef

  In 'De kaarten van je leven' vertelt Marc Herremans hoe tegenslagen je sterker kunnen maken. Sporza sprak met de triatleet: "De geboorte van mijn dochters leerde me wat de essentie is."

  "Net als iedereen heb ik wel eens mindere momenten gehad en zal ik die wellicht nog kennen, net als iedereen heb ik wel eens gefaald en zal ik dat waarschijnlijk nog wel eens doen."

  "Dit boek gaat precies daarover: over hoe ons leven een kaartspel is met onvermijdelijke ups en downs. De kern is: hoe kun je een zwarte kaart omdraaien en je kaartspel zo kleurrijk mogelijk verder spelen?"

  Met deze introductie valt Marc Herremans meteen met de deur in huis. In dit boek vertelt hij je aan de hand van zijn eigen levensverhaal hoe je anders kunt leren omgaan met tegenslagen en zo kunt groeien.

  Drie sleutelmomenten in het leven van Marc Herremans

  Wij vroegen op de boekvoorstelling aan Marc drie momenten die zijn leven voor altijd getekend hebben. Twee negatieve verhalen, maar eindigen doet hij met een positieve noot.

  "Het eerste is uiteraard mijn ongeval (In 2002 geraakte Herremans verlamd na een ongeval op training in Lanzarote). Ik was ervan overtuigd dat ik ooit de Ironman in Hawaï kon winnen. Mijn ongeval heeft die droom kapot geslagen. Dat had een enorme impact op mijn leven."

  "Misschien nog sterker is het verlies van mijn vader. Dat is onomkeerbaar. Hij steunde mij in mijn dromen en in de doelen die ik wilde halen. Onvoorwaardelijk. Als zo iemand wegvalt, dan is de impact zwaarder dan de impact van mijn ongeval."

  "Maar tenslotte is er ook een heel mooi moment: de geboorte van mijn twee dochters. Toen huilde ik voor het eerst tranen van geluk. Iets waarvan ik voordien niet wist wat het betekende. Het heeft me geleerd wat de essentie is: vrienden en familie, alles daarbuiten is relatief."

  Video player inladen ...

  Win het boek

  Sporza geeft 5 exemplaren weg. Geef het juiste antwoord op de prijsvraag en met een beetje geluk valt het binnenkort bij u in de bus.

  Het boek is verkrijgbaar in de betere boekhandel en via deze website: http://www.lannoo.be/de-kaarten-van-je-leven

  Video player inladen ...