• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Waasland-Beveren zet de samenwerking met Vreven stop

  Einde verhaal voor Vreven in Beveren.

  Video player inladen ...
  0 / 0
  Waasland-Beveren gaat op zoek naar een nieuwe trainer. De nummer 14 in de Jupiler Pro League heeft afscheid genomen van Stijn Vreven. "De vooropgestelde resultaten werden niet behaald", klinkt het.

  Stijn Vreven (43) maakte in 2015 de overstap van Lommel United naar Waasland-Beveren, maar in zijn tweede seizoen presteerde hij met Beveren onder de verwachtingen.

  Na 12 speeldagen staat Waasland-Beveren op de 14e plaats. Gisteren speelde het nog gelijk tegen Moeskroen, een andere staartploeg. Dat scoreloos gelijkspel was meteen ook het laatste wapenfeit van Vreven in Beveren.

  "De raad van bestuur heeft deze beslissing genomen omdat de vooropgestelde resultaten niet werden behaald", meldt Waasland-Beveren. "We willen Stijn bedanken voor zijn werk en inzet. We wensen hem veel succes bij zijn volgende uitdaging."

  "Stijn paste perfect binnen de visie van jong en Belgisch talent dat onze sportieve cel had vooropgesteld toen Waasland-Beveren een nieuwe weg insloeg. Hij zorgde afgelopen seizoen voor het beste seizoen uit de clubgeschiedenis."

  "Maar Waasland-Beveren staat momenteel maar op de 14e plaats, 1 punt boven de hekkensluiter. Daarom vond het clubbestuur het nodig om in te grijpen en om op zoek te gaan naar een vervanger. In de komende uren maken we daar spoedig werk van."