• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Icardi scoort ook naast het veld en oogst lof: "Hij is een voorbeeld"

  Isabella is het tweede dochtertje voor het koppel.

  Na enkele woelige weken klaart de hemel stilaan weer op voor Inter-aanvaller Mauro Icardi (23). Icardi was woensdag de held in Inter-Torino, werd donderdag voor de tweede keer vader en kreeg tussendoor heel wat complimentjes van zijn coach Frank de Boer.

  Mauro Icardi deed zijn naam van woelwater de voorbije weken nog eens alle eer aan door openlijk in de clinch te gaan met de harde kern van Inter.

  Maar de aanvaller en kapitein van Inter kreeg afgelopen woensdag weer wat meer krediet door zijn ploeg in de slotfase tegen Torino met zijn tweede treffer van de avond te bevrijden.

  Daags na de moeizame zege Torino was er alweer een heugelijke gebeurtenis in het leven van de Argentijn: met zijn partner Wanda Nara mocht Icardi een tweede dochtertje verwelkomen, Isabella. De vriendin van Icardi heeft al drie kinderen uit haar vorige huwelijk met voetballer Maxi Lopez.

  Als "teken van verzoening" kreeg Icardi felicitaties op het Twitter-account van Inter, maar meteen na de zege tegen Torino leek Frank de Boer er al op te wijzen dat de plooien tussen zijn spits en de fanatieke Inter-aanhang min of meer zijn gladgestreken.

  "Voor mij ligt alles achter de rug", liet De Boer optekenen. "Icardi heeft altijd hard gewerkt. En ik wil mijn aanvoerder altijd op deze manier zien voetballen. Hij is een voorbeeld. Hij heeft het tegen Torino zeer goed gedaan, zoals hij ook in de andere wedstrijden goed heeft gespeeld."