• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Drama voor Schweinsteiger in Manchester: hij mag niet eens op de ploegfoto staan

  Geen spoor van Bastian Schweinsteiger.

  Bastian Schweinsteiger past duidelijk niet in de plannen van José Mourinho. De Duitse middenvelder speelde dit seizoen nog geen minuut voor Manchester United en ontbreekt ook op de ploegfoto die de Engelse grootmacht vandaag vrijgegeven heeft.

  Schweinsteiger staat sinds de intrede van José Mourinho als trainer bij het huisvuil in Manchester, zo veel is duidelijk. De Duitser krijgt geen enkele speelgelegenheid, hoewel hij nog onder contract staat. Een foto op de website bij de A-kern-spelers is de enige eer waarover hij nog beschikt.

  Op de ploegofoto die Manchester United vandaag vrijgegeven heeft, is opnieuw geen spoor van Schweinsteiger te bekennen. Andere jongens die weinig spelen, staan er wel op. Dat voedt de vermoedens dat Schweinwsteiger dit seizoen niet meer voor United zal spelen.

  De tweet van Man.United met de ploegfoto:

  Schweinsteiger blijft op Twitter 100% achter de ploeg staan:

  Op 31 augustus mooi afscheid van de Duitse nationale ploeg: