• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Klopp: "Kwaliteiten van Origi staan niet ter discussie"

  Divock Origi en Daniel Sturridge na een van de goals van Liverpool.

  De fans van Liverpool hebben gisteren tegen Tottenham nog een keer kunnen genieten van Divock Origi. De Belg toonde vooral in de tweede helft van de match in de League Cup zijn kunnen. "Divock heeft dan wel niet gescoord, hij speelde wel erg goed", zegt Klopp.

  Jürgen Klopp gooide tegen Tottenham zijn opstelling helemaal door elkaar en gaf onder meer Divock Origi na vijf weken weer een basisplaats. De Rode Duivel bedankte met een sterke prestatie.

  "Het was lang geleden dat ik nog een keer een volledige match had gespeeld en dan duurt het even voor je het juiste ritme vindt. Maar ik heb ervan genoten."

  Origi zag ploegmaat Daniel Sturridge twee keer scoren. "We hebben samen de kansen gecreëerd en we hebben getoond dat de coach meerdere opties heeft", zegt Origi.

  Klopp moest Origi in de slotfase wel wisselen door krampen bij de Rode Duivel. "Jammer, want hij zat goed in de match. Divock heeft geen matchritme en dan kan zoiets gebeuren", zegt de coach van Liverpool.

  Klopp sprak Origi nog enkele woorden toe bij zijn wissel. "Het waren positieve woorden. Sturrigde, Ings, Origi: hun kwaliteiten staan niet ter discussie, maar ik kan geen vier spitsen opstellen."

  "Divock heeft dan wel niet gescoord, hij speelde wel erg goed. Hij heeft een enorm potentieel. De Belgen mogen in hun handen wrijven dat ze zulke goeie aanvallers hebben."