• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Leekens: "Ik vrees geen ontslag, daarvoor heb ik te veel meegemaakt"

  Stond Leekens dinsdagavond voor de laatste keer langst de lijn bij Lokeren?

  Het is waarschijnlijk nog tot morgen afwachten om te weten welke beslissing Lokeren-voorzitter Roger Lambrecht neemt over de toekomst van Georges Leekens. Na het verlies tegen Oostende ging de trainer wel geen vragen uit de weg.

  "Ik heb aan mijn groep altijd laten weten dat het individu niet belangrijk is. Ze speelden vanavond dus niet voor de trainer. Wel om zelf te winnen. Dat bewezen ze ook de tweede helft", begon Leekens.

  "Of ik vrees dat dit mijn laatste match was als trainer van Lokeren?Ik heb me nooit veel aangetrokken van de berichten die in de media staan. Ik werk hier hard van 's morgens tot 's avonds."

  "Dit resultaat moeten we nu laten bezinken, de rest zien we morgen wel. Ik heb geen vrees. Ik heb in mijn leven nooit angst gehad. Daarvoor heb ik te veel ervaring. Zo simpel is het. Ik heb al andere situaties meegemaakt."

  "Ik ben hier drie keer teruggekeerd en ik heb altijd in eer en geweten hard gewerkt. Ik heb deze club ook drie keer gered, denk ik. Deze groep is klaar om hard te werken. Ik zal nog wel samenzitten met de voorzitter. Tussen ons zal er geen probleem zijn."

  Of er geen probleem is met de supporters is een andere vraag. Een deel van het thuispubliek schreeuwde tijdens de match om het ontslag van Leekens. "Het is vervelend als je de steun van het publiek niet krijgt, maar het was een minderheid die riep. Daar help je de groep niet mee. We zullen wel zien wat de toekomst brengt."