Ga naar de inhoud

Van Kasteren probeert Vanthourenhout te strikken: "We hebben goed gelachen"

 ma 24 oktober 2016 19:27
Michael Vanthourenhout blijft waar hij is.
Jurgen Mettepenningen, de manager van Marlux-Napoleon Games, heeft een opvallende tweet gestuurd. "Hans van Kasteren probeerde Michaël Vanthourenhout onder ons contract uit te krijgen", was zijn boodschap. "We hebben er eens goed mee gelachen", vult de teammanager aan bij Sporza.

Hans van Kasteren verkocht eindig vorig jaar zijn Telenet-Fidea-team aan Sven Nys, maar vertoeft nog altijd in de veldritwereld. De Nederlander nam vandaag contact op met Michael Vanthourenhout, een van de kopmannen van Marlux-Napoleon Games.

"Hans heeft vandaag contact opgenomen met Michael. Hij heeft hem gevraagd of hij nog gelukkig is bij onze ploeg. Als dat niet het geval was, dan kon Hans wel een oplossing vinden", legt Jurgen Mettepenningen aan Sporza uit.

"Michael heeft me op de hoogte gebracht van het telefoontje en heeft me gevraagd om aan Hans te laten weten dat hij zeer gelukkig is bij onze ploeg. We hebben eens goed gelachen met het voorval."

De tweet van Jurgen Mettepenningen

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.