• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Red de panda, poort je tegenstander en beeld de dab uit

  De pandabeer van Eupen is van zijn melk na de zege tegen Gent.

  Wij hebben voor u de opvallendste beelden van de elfde speeldag in de Jupiler Pro League geselecteerd. Veel kijkplezier.

  Coole jeugdspelers in Eupen

  Kent u de dab al? De jeugdspelers van Eupen wel. Net voor de wedstrijd tegen AA Gent laten ze een voor een de beweging zien.

  Video player inladen ...

  Is de kopbal van Coulibaly over de lijn niet

  De meest besproken fase van het weekend speelt zich in Eupen af. Het staat 2-2 en Coulibaly kopt AA Gent op voorsprong. Of toch niet? Volgens de assistent-scheidsrechter niet. Oordeel zelf.

  Video player inladen ...

  Pandabeer geraakt niet meer recht

  Eupen wint uiteindelijk met 3-2. De pandabeer is even van zijn melk. De staf en de spelers helpen de mascotte weer recht.

  Video player inladen ...

  Samba op Sclessin

  Standard heeft met sprekend gemak Waasland-Beveren verslagen. Edmilson demonstreert de overmacht met een bruggetje. Sa werkt de actie af met een rake kopbal.

  Video player inladen ...

  Misser voor open doel

  Waasland-Beveren gaat met 5-0 de boot in aan de boorden van de Maas. Zelfs voor open doel kunnen de bezoekers niet tegenscoren. De eerredder van Schwartz sterft op de paal, de tweede poging van Myny gaat er ook niet in.

  Video player inladen ...

  Domino in Genk

  In de Limburgse derby botst het wel eens. Dat was zondagavond niet anders. Racing Genk-verdediger Colley speelt domino met twee STVV-spelers, Bailey bestijgt Cuevas.

  Video player inladen ...
  Video player inladen ...

  Gemaskerde Moeskroen-verdediger

  In Mechelen warmt Simic op met een stevig masker. Tijdens de wedstrijd vindt de Moeskroen-verdediger de bescherming overbodig. Daar krijgt hij na een stevig duel even spijt van.

  Video player inladen ...

  Zaalvoetbal Achter de Kazerne

  KV Mechelen wint een eerste keer onder Yannick Ferrera (2-0 tegen Moeskroen). Yohan Croizet verzorgt het spektakel Achter de Kazerne met twee flitsende bewegingen uit het zaalvoetbal.

  Video player inladen ...

  "Bedankt Jacky"

  Bij Charleroi zijn ze hun ex-coach Jacky Mathijssen (Westerlo) nog niet vergeten. "Bedankt Jacky en... Felice (Mazzu, red)", stond in Westerlo te lezen op een spandoek.

  Video player inladen ...

  Tomorrowland in Oostende

  Sinds Marc Coucke de plak zwaait bij KVO valt er altijd wel iets te beleven in Oostende. Na de wedstrijd tegen KV Kortrijk was de Koningin der Badsteden even het decor van een extra editie van Tomorrowland.

  Video player inladen ...

  Fotografie is een hondenstiel

  Tijdens KV Oostende - KV Kortrijk (2-2) regent het pijpenstelen. Geen probleem voor onderstaande fotograaf.

  Video player inladen ...