Ga naar de inhoud

meest recent

      Red de panda, poort je tegenstander en beeld de dab uit

       ma 24 oktober 2016 11:20
      De pandabeer van Eupen is van zijn melk na de zege tegen Gent.
      Wij hebben voor u de opvallendste beelden van de elfde speeldag in de Jupiler Pro League geselecteerd. Veel kijkplezier.

      Coole jeugdspelers in Eupen

      Kent u de dab al? De jeugdspelers van Eupen wel. Net voor de wedstrijd tegen AA Gent laten ze een voor een de beweging zien.

      Is de kopbal van Coulibaly over de lijn niet

      De meest besproken fase van het weekend speelt zich in Eupen af. Het staat 2-2 en Coulibaly kopt AA Gent op voorsprong. Of toch niet? Volgens de assistent-scheidsrechter niet. Oordeel zelf.

      Pandabeer geraakt niet meer recht

      Eupen wint uiteindelijk met 3-2. De pandabeer is even van zijn melk. De staf en de spelers helpen de mascotte weer recht.

      Samba op Sclessin

      Standard heeft met sprekend gemak Waasland-Beveren verslagen. Edmilson demonstreert de overmacht met een bruggetje. Sa werkt de actie af met een rake kopbal.

      Misser voor open doel

      Waasland-Beveren gaat met 5-0 de boot in aan de boorden van de Maas. Zelfs voor open doel kunnen de bezoekers niet tegenscoren. De eerredder van Schwartz sterft op de paal, de tweede poging van Myny gaat er ook niet in.

      Domino in Genk

      In de Limburgse derby botst het wel eens. Dat was zondagavond niet anders. Racing Genk-verdediger Colley speelt domino met twee STVV-spelers, Bailey bestijgt Cuevas.

      Gemaskerde Moeskroen-verdediger

      In Mechelen warmt Simic op met een stevig masker. Tijdens de wedstrijd vindt de Moeskroen-verdediger de bescherming overbodig. Daar krijgt hij na een stevig duel even spijt van.

      Zaalvoetbal Achter de Kazerne

      KV Mechelen wint een eerste keer onder Yannick Ferrera (2-0 tegen Moeskroen). Yohan Croizet verzorgt het spektakel Achter de Kazerne met twee flitsende bewegingen uit het zaalvoetbal.

      "Bedankt Jacky"

      Bij Charleroi zijn ze hun ex-coach Jacky Mathijssen (Westerlo) nog niet vergeten. "Bedankt Jacky en... Felice (Mazzu, red)", stond in Westerlo te lezen op een spandoek.

      Tomorrowland in Oostende

      Sinds Marc Coucke de plak zwaait bij KVO valt er altijd wel iets te beleven in Oostende. Na de wedstrijd tegen KV Kortrijk was de Koningin der Badsteden even het decor van een extra editie van Tomorrowland.

      Fotografie is een hondenstiel

      Tijdens KV Oostende - KV Kortrijk (2-2) regent het pijpenstelen. Geen probleem voor onderstaande fotograaf.