• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Klopp rekent wel op Mignolet in de League Cup

  Mignolet moest in de competitie zijn plaats afstaan aan Karius.

  Simon Mignolet mag morgen zijn keepershandschoenen nog eens aantrekken. In de competitie moest de Belg zijn basisplaats afstaan aan Karius, maar in de League Cup-wedstrijd tegen Tottenham start hij wel. "Karius is onze nummer 1", spreekt trainer Klopp wel duidelijke taal.

  Sinds eind september is Mignolet veroordeeld tot het verwarmen van de bank bij Liverpool. Klopp geeft in de Engelse competitie de voorkeur aan zijn jonge landgenoot Karius.

  Maar de Belg krijgt morgen eindelijk nog eens speelminuten. In de achtste finales van de League Cup treft Liverpool morgen Tottenham. En er staat dus al minstens een landgenoot tussen de lijnen want Klopp gaf Mignolet nu al de garantie dat hij mag starten.

  "We hebben een luxeprobleem met onze keepers", zei Klopp. "Op dit moment is er een nummer 1 en dat is Loris Karius. Na de vorige interlandbreak heb ik mijn keuze gemaakt. Ik heb ook met de twee doelmannen gesproken. Simon is niet gelukkig met de situatie maar dat kan je niet zien op training."

  Nieuws vanop de persconferentie: