Ga naar de inhoud

meest recent

      De geeuw van Izquierdo, de mijlpaal van Preud'homme en de prijs van Stanciu

       ma 24 oktober 2016 09:00
      Voor José Izquierdo mag het allemaal wat boeiender.
      Club Brugge heeft gisteren de topper gewonnen tegen Anderlecht (2-1). Wat heeft u (misschien) nog niet gezien? Wij hebben nog een tifo, een woedeaanval, een geeuw, een dubbele tackle, 10 miljoen en een mijlpaal in de aanbieding.

      Gouden FCB

      Voor de aftrap pompt de spionkop van Club Brugge de spelers moed in. Drie gouden letters kleuren de noordtribune. FCB blaast dit jaar 125 kaarsjes uit. De club werd opgericht op 13 november 1891.

      Teodorczyk kaffert assistent-scheidsrechter uit

      Lukasz Teodorczyk scoort aan de lopende band bij Anderlecht, maar in de eerste helft tegen Club Brugge loopt het niet voor de Poolse spits. Wanneer hij nog een overtreding tegen krijgt, gaat hij de assistent-scheidsrechter even de les spellen.

      De geeuw van Izquierdo

      Club Brugge moet al enkele weken de creativiteit van José Izquierdo (lies) missen. De geblesseerde vleugelspits volgt de topper vanuit de tribunes. Zijn team doet het goed, maar de Colombiaan kan een geeuw toch niet onderdrukken.

      Anderlecht-spelers tackelen mekaar

      Anderlecht heeft een offday in Brugge. Hanni en Acheampong demonstreren de offensieve onmacht. Ze willen allebei op de bal trappen en schoppen mekaar onderuit.

      Club-fans herinneren Stanciu aan zijn prijs

      Voor de derde keer op een rij moet Nicolae Stanciu na een uur al naar de kant. De recordaankoop van Anderlecht overtuigt niet meer. De supporters van Club Brugge herinneren paars-wit nog eens aan de prijs van de Roemeen. "Tien miljoen", roepen ze.

      Preud'homme: "Anderlecht is altijd een mijlpaal"

      Met de 2-1 tegen Anderlecht op zak zit Michel Preud'homme nu aan 100 zeges in Brugse loondienst. "Dat was ik totaal vergeten", lacht de coach op de persconferentie. "Ik had liever al tegen Charleroi prijs gehad, dan zaten we nu aan 101 zeges."

      "Tegen Anderlecht is het wel dikwijls een mijlpaal", merkt Preud'homme op. "We winnen de beker, pakken de titel en nu boeken we onze 100e overwinning tegen Anderlecht. Maar goed, meer dan een verhaaltje is dat niet."