• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  De geeuw van Izquierdo, de mijlpaal van Preud'homme en de prijs van Stanciu

  Voor José Izquierdo mag het allemaal wat boeiender.

  Video player inladen ...
  Video player inladen ...
  0 / 0

  Voor José Izquierdo mag het allemaal wat boeiender.

  Video player inladen ...
  Video player inladen ...
  Club Brugge heeft gisteren de topper gewonnen tegen Anderlecht (2-1). Wat heeft u (misschien) nog niet gezien? Wij hebben nog een tifo, een woedeaanval, een geeuw, een dubbele tackle, 10 miljoen en een mijlpaal in de aanbieding.

  Gouden FCB

  Voor de aftrap pompt de spionkop van Club Brugge de spelers moed in. Drie gouden letters kleuren de noordtribune. FCB blaast dit jaar 125 kaarsjes uit. De club werd opgericht op 13 november 1891.

  Teodorczyk kaffert assistent-scheidsrechter uit

  Lukasz Teodorczyk scoort aan de lopende band bij Anderlecht, maar in de eerste helft tegen Club Brugge loopt het niet voor de Poolse spits. Wanneer hij nog een overtreding tegen krijgt, gaat hij de assistent-scheidsrechter even de les spellen.

  Video player inladen ...

  De geeuw van Izquierdo

  Club Brugge moet al enkele weken de creativiteit van José Izquierdo (lies) missen. De geblesseerde vleugelspits volgt de topper vanuit de tribunes. Zijn team doet het goed, maar de Colombiaan kan een geeuw toch niet onderdrukken.

  Video player inladen ...

  Anderlecht-spelers tackelen mekaar

  Anderlecht heeft een offday in Brugge. Hanni en Acheampong demonstreren de offensieve onmacht. Ze willen allebei op de bal trappen en schoppen mekaar onderuit.

  Video player inladen ...

  Club-fans herinneren Stanciu aan zijn prijs

  Voor de derde keer op een rij moet Nicolae Stanciu na een uur al naar de kant. De recordaankoop van Anderlecht overtuigt niet meer. De supporters van Club Brugge herinneren paars-wit nog eens aan de prijs van de Roemeen. "Tien miljoen", roepen ze.

  Video player inladen ...

  Preud'homme: "Anderlecht is altijd een mijlpaal"

  Met de 2-1 tegen Anderlecht op zak zit Michel Preud'homme nu aan 100 zeges in Brugse loondienst. "Dat was ik totaal vergeten", lacht de coach op de persconferentie. "Ik had liever al tegen Charleroi prijs gehad, dan zaten we nu aan 101 zeges."

  "Tegen Anderlecht is het wel dikwijls een mijlpaal", merkt Preud'homme op. "We winnen de beker, pakken de titel en nu boeken we onze 100e overwinning tegen Anderlecht. Maar goed, meer dan een verhaaltje is dat niet."

  Video player inladen ...