• home
 • video
 • pas verschenen

  VIDEO: Pieters mikt er niet naast: bierflessen moeten eraan geloven

  In de competitie loopt het niet zo goed, maar bierflessen raken kan Pieters als de beste.

  In de Portugal Masters lukt het niet zo goed voor Thomas Pieters, maar flessen bier kapotslaan vanop afstand met een golfballetje gaat des te beter. De 24-jarige Belg verslaat zijn twee concurrenten in een Bottle Smash Challenge.

  Pieters staat na twee ronden pas 65e in Vilamoura, maar de Ryder Cup-golfer waagde zich met de Engelse leider Andy Sullivan en de Portugees Ricardo Gouveia aan een rondje bier.

  Eerst moesten de drie bierflessen die op een rijtje stonden omverkegelen: Pieters sloeg er twee tegelijk kapot. "The boy is on fire." Daarna kwam er een drone aan te pas, die een bierfles aan een koord als doelwit voor de golfers hooghield. Waar de twee anderen faalden, trof Pieters fraai raak. De ontlading was groot. Bekijk hieronder de filmpjes.

  VIDEO: Pieters wint Bottle Smash Challenge