• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Carrasco verlengt zijn contract bij Atletico met twee seizoenen

  Carrasco in actie.

  Atletico Madrid heeft het contract van flankaanvaller Yannick Carrasco opgewaardeerd. De Rode Duivel heeft nu een verbintenis tot 30 juni 2022 in de Spaanse hoofdstad. "Hij is een jonge speler met een enorme persoonlijkheid", klinkt het bij de Spaanse club.

  Yannick Carrasco speelt sinds de zomer van 2015 voor Atletico Madrid, dat hem weghaalde bij Monaco. Vorig seizoen was hij in 43 wedstrijden goed voor vijf goals. In de Champions League-finale tegen stadsgenoot Real scoorde de pijlsnelle winger de 1-1.

  Dit seizoen is Carrasco een van dé smaakmakers bij Atletico. In elf duels scoorde hij al vijf keer, evenveel dus als in het hele vorige seizoen. Onder meer in de Champions League-duels tegen Bayern München en Rostov deed Carrasco het net trillen. Atletico beloont hem nu met een nieuw contract.

  "Hij is een jonge speler maar met een enorme persoonlijkheid. Hij kan de ploeg omhoog tillen wanneer het nodig is", zegt Atletico's sportief directeur José Luis Caminero.

  "Zijn snelheid en dribbelvaardigheid geven ons heel wat mogelijkheden in de aanval. Hij beschikt ook over een knap schot. Dat alles maakt van hem een heel gevaarlijke speler. We zijn blij dat Yannick langer blijft, want zulke spelers maken een groep sterker."

  Atletico op Instagram: