• home
 • video
 • pas verschenen

  Mertens schittert naast Messi in de spits in het Team van de Week

  Dries Mertens was de uitblinker bij Napoli.

  Napoli verloor gisteren met 2-3 tegen Besiktas, maar de knalprestatie van Dries Mertens is niet onopgemerkt voorbijgegaan. Hij is de enige Belg in het Team van de Week van de Champions League.

  Dries Mertens heeft nog wat meer harten veroverd met zijn prestatie gisteren tegen Besiktas. Zijn wedstrijd, waarin hij scoorde en twee penalty's uitlokte, leveren hem een plaatsje op in het CL-elftal van de week.

  Hij vertoeft in goed gezelschap in de spits. Hij speelt er samen met Cavani (PSG) en Barcelona-ster Messi. Ook Yannick Carrasco maakte gisteren een belangrijk doelpunt bij Atletico, maar voor hem is er geen plaats meer vrij.

  Het Champions League-elftal van de week: