• home
 • video
 • pas verschenen

  Het jeukt, maar deze keer laat Hamilton zijn telefoon met rust

  Op het einde van de persconferentie neemt Romain Grosjean een groepsfoto.

  Lewis Hamilton heeft zijn lesje geleerd. De wereldkampioen Formule 1 prult niet meer met zijn smartphone tijdens de persconferentie. In de Verenigde Staten wachtte hij netjes tot het einde om een foto te (laten) maken.

  "Ik heb gewacht"

  Twee weken geleden verveelde Lewis Hamilton zich stierlijk tijdens de gebruikelijke "saaie" persconferentie voor een raceweekend.

  De Formule 1-rijder verdreef de tijd dan met een Snapchatverhaal. Hamilton kreeg in Japan bakken kritiek van de pers.

  Twee weken later heeft hij zich kunnen inhouden. In de Verenigde Staten legde Hamilton zijn telefoon netjes voor zich neer.

  Voor een foto rekende hij deze keer op zijn collega Romain Grosjean. De Franse coureur maakte een groepskiekje met de iPhone van Hamilton.

  "Ik heb gewacht tot iedereen zijn vragen had gesteld", legde Hamilton beleefd uit. "Het is een geslaagde foto. Iedereen staat erop."

  📷 Het jeukt wel bij Lewis Hamilton

  "Nog veel punten te rapen"

  Zondag staat in Texas de Grote Prijs van de Verenigde Staten op het programma. Ploegmaat Nico Rosberg voert het WK-klassement aan met 33 punten meer dan Lewis Hamilton.

  Hoe zou hij zich voelen als Rosberg het WK wint? "Dat moet ik aanvaarden als een man", antwoordde Hamilton op de persconferentie. "Je kan niet alles winnen."

  Na de Grand Prix in de VS volgen nog races in Mexico, Brazilië en Abu Dhabi. "Daar liggen nog veel punten", weet Hamilton. "Er is nog veel mogelijk."