• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Denswil zet handtekening onder nieuw contract bij Club Brugge

  Stefano Denswil is heel blij met zijn nieuwe contract.

  Stefano Denswil heeft zijn contract bij Club Brugge verlengd met twee seizoenen. De Nederlandse verdediger blijft nu tot medio 2020 in het Jan Breydelstadion.

  Stefano Denswil kwam in januari 2015 over van Ajax. De Nederlandse verdediger ontpopte zich het voorbije anderhalve seizoen tot een vaste waarde bij de regerende kampioen. De 23-jarige Denswil had nog een contract tot 2018, maar blijft nu tot medio 2020 in Brugge.

  "Deze contractverlenging voelt echt "hartstikke lekker". Dit was het enige wat ik wou", zegt een gelukkige Denswil. "Ik kreeg van Club de kans om me voort te ontwikkelen en om mijn carrière te herlanceren na mijn periode bij Ajax. Nu krijg ik volop mijn kans en geniet ik van iedere wedstrijd te kunnen spelen."

  "Het is heerlijk voor mijzelf en mijn familie om hier nu langer te kunnen blijven. Het verlengen van mijn contract is het uitspreken van wederzijds vertrouwen tussen mezelf en de Club en dat voelt goed."