• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Van der Bruggen scoort uitgerekend tegen Zulte Waregem: "Dit doet deugd"

  Van der Bruggen viel na de rust in tegen Zulte Waregem.

  Video player inladen ...
  0 / 0
  Hannes Van der Bruggen had een belangrijk aandeel in de 3-0-zege van AA Gent tegen Zulte Waregem. De invaller gaf een assist én scoorde tegen de ploeg die hem afgelopen zomer wilde inlijven. "Ik ben beloond", aldus Van der Bruggen, die eind augustus in een emotionele videoboodschap nog vroeg om hem te laten vertrekken wegens geen speelkansen.

  Inmiddels ziet de situatie van Hannes Van der Bruggen bij AA Gent er opnieuw rooskleuriger uit. Trainer Hein Vanhaezebrouck geeft hem weer regelmatig speeltijd en dat doet de 23-jarige middenvelder zichtbaar goed.

  "Ik was blij dat ik een hele helft mocht invallen en dat we de wedstrijd in ons voordeel hebben kunnen beslissen", verklaarde de middenvelder. "Ik hoop dat ik punten heb kunnen scoren bij de trainer, maar ik ben wel tevreden met mijn prestatie van vandaag. Het doet deugd beslissend te kunnen zijn."

  "De afgelopen maanden waren moeilijk. Ik heb wel altijd met plezier getraind en als je je best blijft doen, dan word je daar ooit wel voor beloond. Dat blijkt nu ook."

  "Voortbouwen op deze wedstrijd"

  "Ik denk niet dat we slecht aan de competitie zijn begonnen. We hebben in eigen huis nog geen enkel punt laten liggen en hebben al enkele moeilijke verplaatsingen achter de rug."

  "We moeten nu voortbouwen op de sterke prestatie van vandaag, want Zulte Waregem heeft bij momenten toch getoond waarom ze aan de leiding staan in het klassement."

  De emotionele videoboodschap van Van der Bruggen:

  Afgelopen zomer wilde Van der Bruggen dus opnieuw samenwerken met Francky Dury, zijn ex-coach van Gent. Hij publiceerde een filmpje op Facebook waarin hij zijn hart luchtte: