• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Joos over Musonda: "Ronaldo denkt dat hij een ballenjongen is"

  Video player inladen ...
  0 / 0
  De ontmoeting tussen Charly Musonda Jr. en Cristiano Ronaldo leverde een van de meest opmerkelijke beelden van het voorbije voetbalweekend op. De analisten in Extra Time hadden weinig begrip voor de adoratie van de 20-jarige Musonda. "Dit is slecht voor hem", klinkt het.

  Charly Musonda Jr. mocht vorige zaterdag 20 verjaardagskaarsjes uitblazen, maar beleefde geen fijne verjaardag. De beloftevolle jonge Duivel zag vanaf de bank hoe zijn Real Betis met liefst 1-6 werd ingeblikt door Real Madrid.

  Na de wedstrijd wachtte Musonda een halfuur op zijn idool. "Ik ben speciaal voor jou langs deze kant naar buiten gegaan. Ik volg je al van bij Manchester United", was de boodschap van Musonda. "En vandaag is het mijn verjaardag."

  "Dit is pijnlijk. Ronaldo kent hem niet eens", vertelt Marc Degryse over de opvallende ontmoeting.

  "Ronaldo denkt dat hij een ballenjongen is", vult Filip Joos aan. "Of Zidane houdt geen tactische besprekingen, of Zidane heeft het niet over Musonda gehad, of Ronaldo slaapt tijdens de tactische briefing."

  "Dit is slecht voor Musonda", besluit Degryse. "Wat moeten zijn ploegmaats hiervan denken? Ze denken dat hij iemand is die om handtekeningen vraagt. Hij komt te veel in de media met zulke zaken. Hij is te weinig met voetbal bezig. Hij moet zich concentreren op wat hij moet doen."