• home
 • video
 • pas verschenen

  Een illusionist, een turnster en een callboy bevolken het rariteitenkabinet voetbal

  Nina Derwael verzorgt de show voor de match in Sint-Truiden.

  Speeldag 10 was het podium voor een reeks rariteiten op en naast de Belgische voetbalvelden. Bekijk hier de video's van de meest opvallende momenten.

  Niets is wat het lijkt...

  Het meest besproken optreden van het weekend was te aanschouwen in het Astridpark. Scheidsrechter Dierick toverde als bij wonder een loepzuivere strafschopfout van Acheampong op Coelho weg.

  Copa verzorgt de show: kusje voor Teodorczyk

  Twee doelpunten, evenveel selfies

  Een doelpunt vieren met een selfie was eerder al gedaan door Francesco Totti, maar twee doelpunten vieren met evenveel selfies is bij ons weten een nooit eerder geziene vertoning. Standard-spits Orlando gaf het goede voorbeeld.

  Ceremoniemeester Mazzu zweept Charleroi-fans op na zege tegen Club Brugge

  Ook nog maar zelden gezien was de manier waarop Charleroi-trainer Mazzu de supporters opzweepte na de zege tegen Club Brugge. Na enig aandringen trad hij op als indrukwekkende ceremoniemeester.

  Zorgt callboy dat turnster Derwael het niet koud heeft in Sint-Truiden?

  STVV had voor het begin van de match tegen Westerlo voor randanimatie gezorgd. Turnster Nina Derwael warmde het publiek op met een spectaculaire reeks flikflaks. Doelman Dutoit vroeg zich duidelijk af of ze geen kou had in haar turnpakje.

  Sint-Truiden pakte ook opnieuw uit met een supportersvak voor vrouwen. Om de vrouwelijke fans warm te maken was acteur Bart Hollanders, beter bekend als Randy Paret uit de reeks "Callboys", uitgenodigd. Vrouwen van alle generaties gingen gewillig op de foto.

  Diallo tackelt, glijdt door, blesseert zichzelf en krijgt rood

  Auw! Steward krijgt de bal tegen zijn gezicht na nonchalante controle

  Gefrustreerde Leye kegelt drie man omver, waaronder twee ploegmaats

  KV Oostende viert eerste zege op verplaatsing