• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Bico: "Ben heel goed ontvangen bij Antwerp"

  John Bico bij zijn voorstelling op de Bosuil.

  Antwerp-voorzitter Patrick Decuyper heeft dit weekend John Bico uit zijn hoed getoverd. De Kameroener was zondag meteen aanwezig op de Bosuil. Bico werd uitgejouwd door een deel van de supporters, maar dat leek de nieuwe sportieve manager niet te deren.

  De controversiële John Bico gaf Antwerp vorig seizoen nog een veeg uit de pan nadat zijn WS Brussels naast een licentie gegrepen had. In een interview met Proximus 11 doet Bico zijn best om de incidenten uit het verleden met de mantel der liefde te bedekken.

  "Met David Gevaert heb ik nooit problemen gehad en dat ik goed bevriend ben met Patrick Decuyper is ook geen geheim. Tussen vrienden is er wel eens ruzie, maar dat wil niet zeggen dat de banden meteen verbroken worden", zegt Bico.

  Hoe moet het voort met WS Brussels zonder Bico? "Een club staat of valt niet met één persoon, het zou pretentieus zijn om dat te beweren. Het belangrijkste was om voor stabiliteit te zorgen en het voortbestaan van de club te verzekeren. Ik vertrek door de grote poort, al is dat misschien wat overdreven uitgedrukt. Ik zal nooit ver uit de buurt zijn."

  "En Antwerp? Ik voel me op mijn gemak hier. Het is een magnifiek stadion met een geweldige ambiance. Het publiek is uitzonderlijk en ik ben hier heel goed ontvangen. Mijn Nederlands is nog niet zo goed, maar ik zal mijn best doen om dat te verbeteren."