• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Vreven: "Ik was gisteren voor het eerst virtueel ontslagen"

  Vreven redt zijn hachje bij Waasland-Beveren.

  Waasland-Beveren pakte gisterenavond een belangrijke driepunter tegen Eupen. Trainer Stijn Vreven vreesde evenwel een tijdje voor zijn job. "Je moet ook serieus blijven: deze wedstrijden mogen we niet verliezen", vertelde de trainer van Waasland-Beveren na de 4-2-overwinning.

  "Dit was een heel vreemde wedstrijd", was de conclusie van Stijn Vreven. "In de eerste helft was er weinig aan de hand. Bij de rust hadden we gezegd dat we niets mochten weggeven, maar we stonden al snel op achterstand."

  "Met zo'n jonge groep krijg je dan een mentale knak, maar mijn spelers konden hun rug toch rechten. We hebben enkele mooie goals gemaakt en hebben alsnog verdiend gewonnen. Maar ik heb toch gemengde gevoelens."

  "We moesten deze wedstrijd winnen, vooral ik moest dat doen. Of dit de match van de laatste kans was? Ik denk dat iedereen weet dat ik heel realistisch ben. Ik was voor de eerste keer in mijn carrière virtueel ontslagen."

  "Bij die 1-2 van Eupen dacht ik één seconde dat het gedaan was. Je moet ook serieus blijven: deze wedstrijden mogen we niet verliezen. Als dat toch gebeurt, dan moet je de gevolgen dragen. Maar de spelers hebben me heel veel teruggegeven."