• home
 • video
 • pas verschenen

  Ex-Man.United-speler Anderson geschorst door club na knokpartij op training

  Anderson haalde zijn stevige rechter boven.

  De Braziliaanse middenvelder Anderson heeft het wel erg bont gemaakt tijdens een training bij zijn club Internacional. De voormalige speler van Manchester United ging op de vuist met zijn ploegmaat William en beide spelers werden daarom voorlopig geschorst door de club uit Porto Alegre.

  Anderson draagt sinds februari 2015 het truitje van Internacional. De Braziliaanse eersteklasser nam hem toen over van Manchester United, dat in 2007 bijna 32 miljoen euro voor hem op tafel had gelegd.

  Dat de zenuwen bij Internacional strak gespannen staan, heeft mogelijk met de rangschikking te maken. De roodhemden staan na dertig speeldagen in de Braziliaanse Serie A op een degradatieplaats en ze verloren afgelopen donderdag met het kleinste verschil op bezoek bij Botafogo.

  De vechtpartij tussen Anderson en William: