• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  VIDEO: Vreugde-explosie bij Spaanse derdeklasser na bekerloting tegen Real

  Er werd gisteren stevig gevierd bij Cultural Leonesa.

  Heel wat Spaanse clubs wilden gisteren bij de loting van de 1/16e finales in de Spaanse beker wellicht een confrontatie met de Spaanse toppers vermijden. Dat was zeker niet het geval bij de spelers van Cultural Leonesa, dat aan Real Madrid gekoppeld werd.

  Toen bij de loting Cultural Leonesa uit de trommel gehaald werd, was de spanning bij de spelersgroep van de derdeklasser al te snijden. De spanning sloeg om in een indrukwekkende vreugde-uitbarsting toen Real Madrid als tegenstander uit de bus kwam.

  Het is nog maar de vraag of de vreugde even groot zal zijn na de dubbele confrontatie met Real Madrid. Op 26 oktober speelt de derdeklasser gastheer voor Real, op 30 november vindt de return plaats in het Santiago Bernabeu-stadion.

  VIDEO: Cultural Leonesa beleeft aangename bekerloting