• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Knorrige Charlton-fans gooien duizenden speelgoedvarkens op het veld

  Duizenden plastic varkentjes legden het spel enkele minuten stil.

  Tijdens de wedstrijd tegen Coventry City hebben de fans van Charlton zich van hun knorrigste kant laten zien. Als protest tegen het beleid van Roland Duchâtelet gooiden ze massaal speelgoedvarkens op het veld.

  Charlton Athletic speelt dit seizoen in de Engelse derde klasse en dat zint de fervente supporters niet. Toen Roland Duchâtelet de club twee jaar geleden overnam, hoopten de fans nog op een snelle terugkeer naar de Premier League, maar niets was minder waar.

  De club van Duchâtelet staat pas in de tweede kolom, het sein voor de Charlton-aanhang om nog eens van zich te laten horen. Samen met de bezoekende fans, die misnoegd zijn over hún clubleiding, sloegen ze de handen in elkaar. Resultaat: een veld vol plastic speelgoedvarkens en fantastische beelden.