• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Vermaelen hervat de looptraining bij AS Roma

  Vermaelen kwam voor het laatst in actie in Cyprus.

  Thomas Vermaelen werkt hard aan zijn comeback bij AS Roma. Vrijdag hervatte de centrale verdediger de looptraining bij de Romeinen. "Vermaelen boekt vooruitgang", laat Roma-trainer Luciano Spalletti weten.

  Vermaelen kwam niet meer in actie sinds de 0-3-zege van de Rode Duivels op het veld van Cyprus, begin september. Hij miste daardoor de WK-kwalificatiewedstrijden tegen Bosnië en Gibraltar.

  Ook bij Roma kwam de centrale verdediger niet meer in actie. Hij moest vijf competitiewedstrijden aan zich laten voorbijgaan en keek ook in de Europa League-duels tegen Viktoria Plzen en Astra Giurgiu vanaf de tribunes toe.

  Vandaag verscheen Vermaelen opnieuw op het trainingsveld bij AS Roma. "Hij boekt vooruitgang", aldus Roma-trainer Luciano Spalletti. "Hij werkt hard aan zijn terugkeer en werkte een looptraining af."

  Radja Nainggolan lijkt dan weer wel volledig fit voor de topper tegen Napoli. "Hij heeft heel goed getraind vandaag. Topspelers zoals hij hebben we altijd nodig", liet Spalletti nog weten.