• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  De Bruyne weer klaar voor de strijd bij Manchester City

  De Bruyne viel eind september geblesseerd uit.

  Manchester City geeft dit weekend Everton partij en de kans is groot dat Kevin De Bruyne opnieuw tussen de lijnen staat. De Rode Duivel kondigde op Instagram aan dat hij weer fit is na een hamstringblessure.

  Eind september moest Kevin De Bruyne tien minuten voor tijd naar de kant in de match tegen Swansea. De Belg had last van zijn hamstrings en miste daardoor de WK-kwalificatiematchen tegen Bosnië-Herzegovina en Gibraltar.

  Maar de spelmaker van Manchester City heeft duidelijk niet stil gezeten. Hij lijkt opnieuw klaar voor de strijd. Op Instagram postte hij een filmpje met de boodschap: "back to work".

  Pep Guardiola kan De Bruyne goed gebruiken want zonder onze landgenoot liet Manchester City voor het eerst punten liggen. Thuis tegen het Everton van Romelu Lukaku en Kevin Mirallas moet dat vermeden worden.

  De creatieve aankondiging van De Bruyne: