Benteke meteen Speler van de Maand bij Crystal Palace

  Benteke is aardig op dreef bij Crystal Palace.

  Het zijn mooie tijden voor Christian Benteke. Na zijn hattrick tegen Gibraltar met de Rode Duivels is de aanvaller nu ook verkozen tot Speler van de Maand bij Crystal Palace. Hij scoorde in de maand september drie keer in vier wedstrijden.

  Christian Benteke paste na vorig seizoen niet meer in de plannen van Liverpool-trainer Jürgen Klopp en maakte deze zomer de overstap naar Crystal Palace.

  Onder trainer Alan Pardew groeide de diepe spits snel naar zijn beste niveau toe. Hij scoorde in september drie keer in vier wedstrijden en verzamelde met zijn ploeg tien punten, goed voor een achtste plaats in het klassement.

  Benteke liet met een hattrick tegen Gibraltar zien dat hij ook bij de Rode Duivels het scoren niet verleerd is. Ook naast het veld is er voor Benteke reden tot vieren. Woensdag werd hij voor de tweede keer vader.

  Benteke poseert graag voor de foto:

  De doelpunten van Benteke tegen Gibraltar: