• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Bayern München kan opnieuw op Robben rekenen

  Robben viel in de CL-wedstrijd tegen Atletico Madrid uit met een ribblessure.

  Arjen Robben is opnieuw volledig fit. De flankaanvaller miste door een ribblessure twee interlands met Oranje, maar trainde deze week zonder problemen mee bij Bayern München.

  Robben keerde bijna twee weken geleden in de thuiswedstrijd tegen FC Köln (1-1) terug in de basis bij Bayern na een lange revalidatie. Hij bleef na de rust in de kleedkamer met een ribblessure en miste daardoor de WK-kwalificatiewedstrijden tegen Wit-Rusland (4-1) en Frankrijk (0-1).

  De 32-jarige flankaanvaller verscheen deze week opnieuw op het trainingsveld. "Arjen heeft de afgelopen week zonder problemen meegetraind. Hij is klaar voor de uitwedstrijd tegen Frankfurt van zaterdag", aldus Bayern-trainer Carlo Ancelotti.

  Ancelotti over Robben: