• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Een "dab" tijdens de wedstrijd: het gebeurt in Zuid-Afrika

  Twee Free State Stars konden zich niet bedwingen tijdens een match.

  We kunnen in deze tijden niet meer om de "dab" heen. De dansbeweging - hoofd weggestoken in geplooide arm en elleboog - verovert ook het voetbalveld. Vorige week bij België-Bosnië liet een mascotte zich bij de volksliederen verleiden en in Zuid-Afrika schudden twee ploegmaats zelfs tijdens een match de dab uit hun mouw.

  Bij een 3-2-voorsprong van de Free State Stars tegen de Platinum Stars in de PSL Reserve League konden Langelihle Ndlovu en Pule Mmodi hun vreugde niet bedwingen. Met de bal aan de voet volgde er een "dab".

  De "dabbende" Free State Stars in Zuid-Afrika:

  Dab! Wat doe je anders tijdens de volksliederen?

  Video player inladen ...