• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Red Flames oefenen later dit jaar tegen Nederland en Denemarken

  De Red Flames spelen in 2017 voor het eerst het EK vrouwenvoetbal.

  De KBVB heeft twee nieuwe oefenwedstrijden aan het programma van de Red Flames toegevoegd. Op 24 november komt Nederland op bezoek, vier dagen later is Denemarken de tegenstander. Volgende week spelen onze nationale voetbaldames ook twee oefenwedstrijden tegen Rusland.

  De Red Flames kwalificeerden zich eind september voor het EK vrouwenvoetbal van 2017. Voor het eerst in de geschiedenis zijn de nationale voetbaldames erbij op een groot toernooi.

  In de aanloop naar dat EK, dat gespeeld wordt tussen 16 juli 2017 en 8 augustus 2017, spelen de Red Flames volgende week twee oefenwedstrijden tegen Rusland.

  Het nieuwe voetbalcentrum van de KBVB in Tubeke vormt op 20 en 23 oktober het decor voor de beide ontmoetingen.

  Vandaag heeft de Belgische voetbalbond twee nieuwe oefenwedstrijden aan de speelkalender toegevoegd. Op 24 november komt EK-organisator Nederland naar Leuven afgezakt, vier dagen later komen de Deense dames op bezoek.

  Hoe de kalender er na Nieuwjaar zal uitzien, wordt later meegedeeld. Ook de Rode Duivels spelen in november een oefenwedstrijd tegen Nederland. Die vindt plaats op 9 november in Amsterdam.

  Tweets: