Ga naar de inhoud

meest recent

Geschorste Sjarapova komt in actie op exhibitie: "Groots moment"

 di 11 oktober 2016 08:24
Maria Sjarapova won haar dubbelwedstrijd met John McEnroe.
Maria Sjarapova heeft haar eerste stapjes gezet op een tennisterrein sinds haar schorsing voor het gebruik van meldonium. In Las Vegas was ze de blikvanger tijdens het exhibitietoernooi World Team Tennis Smash Hits.

Het Internationaal Sporttribunaal TAS bracht de dopingschorsing van Maria Sjarapova onlangs terug van twee jaar naar vijftien maanden. Op 26 april 2017 mag de Russin weer tennissen, maar vannacht kwam ze toch al een eerste keer in actie in Las Vegas.

Sjarapova was een van de grote namen op de affiche voor de World Team Tennis Smash Hits, een exhibitietoernooi in Las Vegas dat geld ophaalt voor de Elton John Aids Foundation.

Aan de zijde van de jonge Amerikaanse Taylor Johnson verloor ze haar dubbelwedstrijd tegen het duo Navratilova/Huber. Maar even later mocht ze toch juichen met John McEnroe als partner.

Voor Sjarapova was het de eerste "wedstrijd" sinds de Australian Open in 2016. "Het was een groots moment, omdat het zo lang geleden was dat ik op een court stond", zei de Russin. "Ik heb me enorm goed geamuseerd."

Foto's en Tweets:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.