• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Tiger Woods stelt comeback uit: "Ik ben er nog niet klaar voor"

  Tiger Woods: "Ik voel me gezond en sterk, maar ben er nog niet."

  Tiger Woods zou deze week op de Safeway Open zijn comeback vieren op de golfcourts na 14 maanden afwezigheid. Maar Woods trekt zich in laatste instantie terug. "Mijn spel is te kwetsbaar", geeft hij als reden op.

  Tiger Woods regeerde jarenlang de golfsport, maar door privé- en gezondheidsproblemen was hij de laatste jaren vaker af- dan aanwezig op de Tour.

  Woods wou op de Safeway Open in Californië voor het eerst in 14 maanden nog eens zijn opwachting maken, maar enkele dagen voor de start heeft Woods zich uitgeschreven voor het toernooi.

  "Ik ben bij mezelf te rade geweest, heb lang nagedacht en ben tot de conclusie gekomen dat ik niet klaar ben om te spelen op de PGA Tour of op het toernooi in Turkijke volgende maand", laat de 14-voudige majorwinnaar weten.

  "Ik voel me gezond en sterk, maar mijn spel is nog te kwetsbaar en ik sta nog niet waar ik moet staan. Ik heb de voorbije week veel op de baan gestaan en daar merkte ik dat ik me nog niet kan meten met de wereldtop."

  "Dit was niet wat ik gepland had, maar ik blijf me inspannen om weer golf op het hoogste niveau te kunnen spelen. Ik ben er dichtbij en zal niet stoppen voor ik er ben."