• home
 • video
 • pas verschenen

  Lady Gaga treedt op tijdens Super Bowl, maar of ze daar rijk van wordt...

  Lady Gaga zong bij de vorige editie het Amerikaanse volkslied.

  Tijden de rust van de Super Bowl in 2017 wordt Lady Gaga de hoofdact. Maar denk niet dat ze miljoenen krijgt om halfweg de finale van het American Football-seizoen (NFL) haar beste beentje voor te zetten, integendeel.

  De Super Bowl is elk jaar het best bekeken event in de Verenigde Staten, met meer dan 100 miljoen kijkers. Ook buiten de VS zijn vele fans aan het scherm gekluisterd. En velen kijken voor het spektakel dat zich tijdens de rust afspeelt.

  De pauze in de Super Bowl staat steevast garant voor muzikaal en visueel spektakel. Na onder anderen U2, Madonna, Bruce Springsteen en in februari Coldplay is nu Lady Gaga aan de beurt.

  Bij de vorige Super Bowl zong ze al het volkslied voor de match begon, maar nu krijgt ze dus de hoofdrol. Ze zal ongetwijfeld special guests meebrengen. Vorig jaar liet Coldplay zich vergezellen door Beyonce en Bruno Mars.

  Gratis optreden of zelf geld ophoesten?

  Kassa kassa voor Lady Gaga zou je denken, maar de NFL heeft een jarenlange traditie om de artiesten te vragen om gratis op te treden.

  Vorig jaar was er zelfs het gerucht dat de NFL de artiesten vraagt om een stuk van de inkomsten uit hun tournee na de Super Bowl door te storten naar de NFL, als dank voor de promotie.

  Hoe de NFL het dit jaar financieel regelt met Lady Gaga is niet bekendgemaakt. De Super Bowl is op 5 februari in Houston.

  Het volkslied van Lady Gaga bij de vorige editie

  Enkele tweets: