• home
 • video
 • pas verschenen

  LottoNL-Jumbo neemt Campenaerts mee naar Qatar voor de ploegentijdrit

  Op het EK veroverde Campenaerts nog de zilveren plak.

  Onze landgenoot Victor Campenaerts mag zijn snelle benen twee keer laten zien op het WK. Hij rijdt niet alleen de individuele tijdrit, maar ook zijn team rekent op hem voor de ploegentijdrit.

  De 24-jarige Campenaerts behaalde twee weken geleden op het allereerste EK tijdrijden nog de zilveren medaille, achter de Spaanse topfavoriet Jonathan Castroviejo. Dat leverde de Belgische kampioen een selectie op voor de individuele tijdrit in Qatar.

  Hij moet nu ook aan de bak in de ploegentijdrit. De andere vijf renners waarmee LottoNL-Jumbo het WK zal afwerken, zijn de Nederlanders Wilco Kelderman, Timo Roosen, Tom Leezer, Jos van Emden en de Sloveen Primoz Roglic.