• home
 • video
 • pas verschenen

  "Witsel is ongelukkig bij Zenit en speelt met opzet slecht"

  Axel Witsel liep een transfer naar Juventus mis.

  Ex-Zenit-speler Joeri Zeloedkov laakt de attitude van Axel Witsel na diens misgelopen transfer naar Juventus. "Hij speelt met opzet slecht", is Zeloedkov scherp. Axel Witsel reageert laconiek op de uitlatingen van de Rus.

  Axel Witsel flirtte in de zomer nadrukkelijk met Juventus. Op de slotdag van de transferperiode verliet de middenvelder zelfs het trainingskamp van de Rode Duivels om af te reizen naar Turijn, maar de deal raakte uiteindelijk niet rond.

  Witsel stak zijn ontgoocheling niet onder stoelen of banken en volgens Joeri Zeloedkov, die in de jaren 80 meer dan 200 wedstrijden voor Zenit speelde, doet Witsel ook geen moeite om zijn teleurstelling op het veld te verstoppen.

  "Hij speelt met opzet slecht omdat Zenit hem niet naar Juventus liet vertrekken. Hij drukt zijn prikklok in, stapt het veld op en telt af naar 2017, in de hoop dat hij dan kan vertrekken. Kijk maar eens hoe hij op het veld staat."

  "Ik weet niet waarom coach Lucescu hem altijd laat spelen, want op dit moment is hij gewoon gestopt met voetballen. Ik denk dat Witsel er ook niet om geeft, want hij wordt toch mooi betaald. Je ziet gewoon dat hij ongelukkig is. Laat hem maar gewoon vertrekken."

  Witsel: "Ben met mijn hoofd bij Zenit als ik op het veld stap"

  Axel Witsel heeft al gereageerd op de uitlatingen van Zeloedkov. "Zijn er echt mensen die zich met zulke dingen bezighouden? Het is gewoon een enorme stommiteit van hem, meer niet", haalt Witsel zijn schouders op. De Rode Duivel stelt de Zenit-supporters ook gerust. "Als ik op het veld stap, ben ik met mijn hoofd bij Zenit."