meest recent
- 08:17Max Verstappen is ook de snelste in de sprintrace van de GP F1 van China, Lewis Hamilton op 2
- 19/04Straf statement: Tchalou stuurt Asterix Avo dankzij kolkende zaal huiswaarts met 3-0-nederlaag in titelfinale
- 19/04BEKIJK - "Wulle gon no iejste!": Timmy Simons incasseert champagnedouche en zwengelt feestje bij Dender aan
- 19/04Anderlecht herpakt zich tegen Gent en legt druk bij Standard en OHL
- 19/04Dender keert na 15 jaar terug naar eerste klasse met klinkende zege: "Konden we alleen maar van dromen"
- 19/04BNXT League: dominant Luik speelt nummer 2 Den Bosch van het kastje naar de muur
- 19/04Dubbel feest in Antwerpen: Beerschot viert titel, Patro Eisden Maasmechelen op valreep in top 6
- 19/04BEKIJK - Heerlijke volley van Dewaele loodst KV Oostende naar veilige wateren na erg woelig seizoen
- 19/04Grote hervorming van de wereldbekerkalender
- 19/04Evenepoel: "Ik voel me beter, alles gaat vrij goed"
- 19/04Pogacar is topfavoriet voor Luik-Bastenaken-Luik
- 19/04Bart Verhaeghe (Club Brugge): "Denk dat we te sterk waren voor de vorige trainer"
- 18/04Ruim verslag van PAOK - Club Brugge (0-2)
- 18/04BEKIJK - Een kansenkermis zonder échte climax: dit was Club Brugge-PAOK van vorige week
- 18/04BEKIJK - Rappende Julie Vanloo verbaast Otto-Jan Ham met stukje Eminem
- 17/04BEKIJK: Katarzyna Niewiadoma gaat over Demi Vollering en heerst op de Muur van Hoei
Goffin leert pekingeend maken met Chinese chef
David Goffin is in China voor het ATP-toernooi van Shenzhen. Omdat hij in de eerste ronde vrij is, had hij tijd om een kookles te nemen. "Tof, want ik eet graag eend."
David Goffin, het tweede reekshoofd in Shenzhen, kreeg een privé-kookles van de bekende chef Anthony Dong van het Shang Palace restaurant in het Shenzhen Shangri-La Hotel.
Goffin leerde hoe je tofusoep en pekingeend moet maken. "Ik vond het heel bijzonder, want ik eet graag en vaak eend, maar ik had het nog nooit klaargemaakt."
"Het is leuk dat ik nu weet hoe je eend moet snijden en bereiden. De Chinese keuken is helemaal anders en dit was een leuke ervaring."
Goffin wil ook aan het toernooi van Shenzhen een mooie herinnering overhouden. "Ik ben hier voor het eerst en voel me goed. Ik hoop echt dat ik mijn beste tennis kan spelen en ver kan geraken."
En na de kooksessie werd alles ook verorberd, met eetstokjes uiteraard.