• home
 • video
 • pas verschenen

  PSG-woelwater Aurier krijgt celstraf van twee maanden

  De 23-jarige verdediger kwam al meermaals negatief in het nieuws dit jaar.

  Een Parijse rechtbank heeft PSG-verdediger Serge Aurier veroordeeld tot twee maanden celstraf voor een opstootje met een politieman in mei. De advocaten van Aurier gaan echter in beroep. Wordt de straf bevestigd, dan verwacht men eerder een werkstraf dan een effectieve celstraf.

  De 23-jarige Aurier, bij PSG een concurrent van Rode Duivel Thomas Meunier, kreeg het eind mei bij het verlaten van een Parijse nachtclub aan de stok met de politie, omdat zijn auto verkeerd geparkeerd stond.

  Aurier zou een agent een elleboogstoot gegeven hebben, waardoor die een dag werkonbekwaam was. Aurier kreeg ook een geldboete van 2.100 euro.

  Het was niet de eerste keer dat de Ivoriaanse international dit jaar in opspraak raakte. In februari lekte een filmpje uit waarin hij toenmalig PSG-trainer Laurent Blanc en enkele ploeggenoten beledigde. Dat kwam hem op een interne schorsing te staan. Daarnaast werd hij ook al vier keer veroordeeld voor het rijden zonder rijbewijs.

  De speler reageerde op Twitter: