• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Mourinho: "Het voetbal zit tegenwoordig vol met Einsteins"

  Mourinho zag zijn team gisteren opnieuw winnen.

  José Mourinho heeft op geheel eigen wijze gereageerd op de kritiek die hij kreeg na drie nederlagen met Manchester United. "Ze proberen een carrière van 16 jaar uit te vegen op basis van drie slechte matchen."

  Mourinho begon bij United met vier overwinningen, maar werd na drie nederlagen op rij voor het eerst op de korrel genomen als trainer van United, dat al zes punten achterstand heeft op Manchester City in de competitie.

  Gisteren won United wel. In de derde ronde van de League Cup klopte het Northampton Town met 3-1.  Het moment vond Mourinho om te reageren. "We kenden een slechte week en dan is de wereld vol met Einsteins. Ze proberen 16 jaar carrière uit te vegen", zei Mourinho op MUTV.

  "Ze proberen ook de ongelooflijke geschiedenis van Manchester United uit te vegen op basis van drie slechte resultaten. Maar zo gaat het tegenwoordig in het voetbal. Het voetbal zit vol met Einsteins."

  "Als de fans ontgoocheld zijn over de laatste week, dan versta ik dat. Maar ik ben er zeker van dat ze achter het team zullen staan zoals altijd."