• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Busquets blijft Barcelona langer trouw

  Busquets is bezig aan zijn negende seizoen bij Barcelona.

  Sergio Busquets heeft zijn contract bij Barcelona verlengd tot 2021. Wie de Spaanse middenvelder in de toekomst wil wegkapen bij Barcelona, moet daar volgens de nieuwe verbintenis een bedrag van 200 miljoen euro voor op tafel leggen.

  Busquets, een jeugdproduct van Barcelona, debuteerde in 2008 in het eerste elftal van de Catalaanse topclub. Hij won sindsdien 24 trofeeën met de club en verzamelde 90 caps voor de Spaanse nationale ploeg, waarmee hij wereld- en Europees kampioen werd.

  De 28-jarige verdedigende middenvelder had nog een contract tot eind 2018 bij Barcelona, maar verlengt zijn verbintenis nu tot eind 2021. Als hij genoeg wedstrijden speelt, wordt zijn contract automatisch verlengd tot eind 2023. 

  Wie de Spanjaard in de toekomst wil wegkapen bij Barcelona, moet daar volgens de nieuwe verbintenis een bedrag van 200 miljoen euro voor op tafel leggen.

  De mededeling op Twitter: