• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Zulte Waregem moet Lepoint vier à zes weken missen

  Christophe Lepoint ligt een poosje in de lappenmand.

  Video player inladen ...
  0 / 0
  Zulte Waregem kan vier tot zes weken geen beroep doen op Christophe Lepoint. De middenvelder liep afgelopen weekend een hersenschudding en een schedelbreuk op. "Ik kom sterker terug", is Lepoint strijdvaardig.

  Christophe Lepoint botste in de wedstrijd tegen Kortrijk hard met KVK-speler Dimitrios Goutas. Lepoint werd op een draagbaar afgevoerd met een zware hersenschudding en een schedelbreuk. Bijkomende onderzoeken hebben uitgewezen dat hij zo'n vier à zes weken out zal zijn.

  Lepoint, die intussen het ziekenhuis verlaten heeft, klinkt wel strijdvaardig. "Ik wil alle supporters bedanken voor de steun en de vele berichten. Ik kom zo snel mogelijk én sterker terug", zegt hij op de website van Zulte Waregem, dat momenteel aan de leiding staat in de Jupiler Pro League.