• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Jay Vleugels kust Michel Preud'homme, Marc Coucke zweept fans op met megafoon

  Jay Vleugels was de geluksbrenger van Club Brugge.

  Voetbal is een serieuze materie, maar gelukkig kan er af en toe ook nog eens gelachen worden. In Brugge en Oostende bijvoorbeeld, met Jay Vleugels en Marc Coucke. In Waregem zitten ze na de derby tegen Kortrijk dan weer met vernield sanitair. De opvallendste beelden van de afgelopen speeldag vindt u hieronder gebundeld.

  Kindjes maken nederlaag verteerbaar voor Buffel

  De 0-2 tegen Anderlecht is gisteren hard aangekomen in Genk. De spelers van Genk konden best wat troost gebruiken. Thomas Buffel vond die in zijn kindjes, de tweeling Maceo en Fausto.

  Hoogdagen in Waregem

  Het burenduel tussen Zulte Waregem en KV Kortrijk is op een 2-1-overwinning voor Essevee geëindigd. Er was veel sfeer voor, tijdens en na de wedstrijd. De thuissupporters hadden een spandoek gemaakt, tijdens de match dansten ze als volleerde Zuid-Amerikanen arm in arm van links naar rechts en na de match kropen Davy De fauw, Onur Kaya en Mbaye Leye in de tribune om enkele liedjes ten berde te brengen.

  Video player inladen ...

  Maar ook relletjes en schade...

  Na de wedstrijd braken relletjes uit tussen supporters van beide clubs. In de buurt van het Jeugdcentrum in Waregem kwam het tot een kat-en-muis-spelletje met de politie. Eén van de bussen met KVK-supporters werd bekogeld met stenen. Er werden klappen uitgedeeld, in het tumult vielen verschillende gewonden, onder wie een politieman. Hij is minstens enkele weken werkonbekwaam. Twee fans werden administratief aangehouden. De politie maakt zich sterk dat ze binnenkort nog meer amokmakers kan identificeren.

  In het stadion van Zulte Waregem moest ook schade opgemeten worden. In het sanitaire blok van de nieuwe bezoekersruimte werden vernielingen aangebracht. De supporters van KVK lieten er ook scheldproza achter op de deuren. Een supporter van Zulte Waregem maakt zich er boos over in een Facebook-bericht.

  Preud'homme krijgt een kus van Jay Vleugels

  Hoog bezoek tijdens Club Brugge-Eupen. In de loges spotten fotografen mevrouw Vossen en baby Alixe Vossen. De aftrap werd gegeven door niemand minder dan Jay Vleugels, een van de typetjes uit de Vier-serie Callboys. Vleugels is een man van principes. Zijn belangrijkste is: "Respecteer Jay Vleugels. Of onderga de gevolgen." Respect kreeg Vleugels in elk geval van Jelle Vossen en Michel Preud'homme.

  Coucke en Vanderhaeghe gaan uit de bol in de spionkop

  Jubel en jolijt zondagavond aan de kust, waar KV Oostende als winnaar uit de bus kwam in het duel met AA Gent (1-0). Met Marc Coucke aan het stuur mag je altijd een feestje verwachten, zeker als de sterke man van KVO samen met trainer Yves Vanderhaeghe bij de spionkop geroepen wordt en daar als een volksmenner het publiek opzweept.

  Video player inladen ...