• home
 • video
 • pas verschenen

  Lukaku eist doelpunt op Twitter op: "Gelukkig was er een camera achter het doel"

  Heeft Lukaku de bal geraakt of niet?

  Romelu Lukaku stond ook tegen Middlesbrough aan het kanon, al was er wat discussie over zijn treffer. Lukaku leek een voorzet van Bolasie niet of nauwelijks te raken, maar was er als de kippen bij om het doelpunt op zijn naam te laten zetten.

  Net voor het rustsignaal tegen Middlesbrough kon Everton een veilige 3-1-bonus op het scorebord zetten. Yannick Bolasie gooide de bal voor de kooi van Victor Valdes, Romelu Lukaku kon zijn voorzet met een teennagel nog verlengen.

  De camera's brachten niet meteen uitsluitsel, maar Lukaku maakte iedereen onmiddellijk duidelijk dat hij de bal nog geraakt had. Ook op Twitter konden de doelpuntenmaker en de assistgever nog wat lachen over het voorval.

  "Stop toch met kijken naar de herhaling van het doelpunt", grapte Bolasie. "Gelukkig kon een camera achter het doel bevestigen dat het mijn doelpunt was. Ik zal de volgende keer een assist geven", repliceerde Lukaku.

  Het onderonsje op Twitter tussen Bolasie en Lukaku