• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Jacky Mathijssen moet Westerlo uit de gevarenzone loodsen

  Mathijssen is de nieuwe trainer van Westerlo.

  Video player inladen ...
  0 / 0
  Jacky Mathijssen is de nieuwe trainer van Westerlo. Hij neemt de taken van de ontslagen Bob Peeters over. Mathijssen tekende een contract tot het einde van dit seizoen. "Met deze trainer willen we uitgroeien tot een stabiele middenmoter."

  In november vorig jaar werd Jacky Mathijssen aan de deur gezet bij Oud-Heverlee Leuven na een reeks teleurstellende resultaten. Sindsdien zat de trainer zonder club, maar nu kan hij bij Westerlo aan de slag. Hij volgt er Bob Peeters op die gisteren pas ontslagen werd.

  Er wacht Mathijssen bij zijn nieuwe ploeg geen eenvoudige taak. Westerlo is dramatisch aan het seizoen begonnen en staat na zes dagen op de laatste plaats met amper een punt.

  "Hij was de meest geschikte kandidaat om het nieuwe project van de club in goede banen te leiden", laat de club in een korte mededeling weten. "Met Mathijssen als trainer willen we uitgroeien tot een stabiele middenmoter."

  Het wordt de achtste club van Mathijssen als trainer na STVV, Charleroi, Club Brugge, Lokeren, (Germinal) Beerschot, Fostiras (Gri) en OHL.