• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Twee relschoppers verstoren "Dancing with the Stars" van Lochte

  De zwemmer bevindt zich in een storm na zijn verzonnen overval in Rio.

  De Amerikaanse topzwemmer Ryan Lochte blijft de gebeten hond bij veel mensen na zijn verzonnen overvalverhaal in Rio. Zijn liveoptreden gisterenavond in Dancing with the Stars werd verstoord door twee mannen. De tv-show in Los Angeles werd kort onderbroken, de twee relschoppers werden opgepakt.

  In de danswedstrijd op de Amerikaanse zender ABC worden bekende Amerikanen gekoppeld aan professionele dansers. Bij de première van gisteren had Lochte net zijn eerste dans - een Foxtrot - afgewerkt aan de zijde van Cheryl Burke en waren de twee aan het luisteren naar de jury.

  Plots renden twee mannen, die anti-Lochte-T-shirts droegen, het podium op. De tv-camera's toonden de beelden niet, maar Lochte en Burke kijken verschrikt opzij. Presentator Tom Bergeron onderbrak de uitzending even voor reclame.

  De security deed zijn werk en voerde de twee af. Na de break richtte Bergeron zich tot Lochte en vroeg hem hoe hij zich voelde. "Er gaan zo veel gevoelens door mijn hoofd. Ik voel me wel een beetje gekwetst. Ik kwam naar hier om iets te doen waarbij ik me niet comfortabel voel, en ik deed het."

  ABC gaf niet meteen commentaar op het incident. De politie van Los Angeles gaf mee dat de twee ordeverstoorders werden gearresteerd. Lochte werd vorige week voor tien maanden geschorst door de Amerikaanse zwembond, omdat hij gelogen had over wat er tijdens een dronken nacht gebeurd was in een tankstation in Rio.

  Beelden van het incident: