• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Roma-coach over Totti: "Ik denk dat hij volgend seizoen ook nog kan voetballen"

  Totti kon Roma in het slot bevrijden.

  Tussen Roma-trainer Luciano Spalletti en Francesco Totti lijkt alles weer koek en ei. Totti was vorig seizoen uit de gratie gevallen bij de Italiaanse coach, maar was gisteren weer de redder van Roma. "Ik heb hem nog nooit zo enthousiast op training gezien", zegt Spalletti.

  Francesco Totti mag eind deze maand 40 verjaardagskaarsjes uitblazen, maar er lijkt maar geen sleet te zitten op de vedette van AS Roma. Tegen Sampdoria schonk hij zijn team gisteren in de extra tijd alsnog de volle buit met een penaltytreffer.

  Vorig seizoen boterde het niet tussen Totti en Luciano Spalletti, maar de Roma-coach was na de match tegen Sampdoria vol lof over de Romeinse ster.

  "Als hij niet speelt, dan is men kwaad op mij. Maar ik wil vooral 4 à 5 nieuwe Totti's creëren. We moeten een evenwicht vinden en dat kunnen we doen dankzij het enthousiasme van de fans of door meer Totti's te vinden."

  "Tot nu toe had Francesco nog niet veel gespeeld, maar wat hij doet is fantastisch. Volgens mij kan hij ook volgend jaar nog voetballen. Ik heb hem nog nooit zo enthousiast op training gezien. Hij houdt van het Roma-shirt en van de fans."