Ga naar de inhoud

meest recent

      Lepoints broek zakt spontaan af (bij zoveel onbegrijpelijke acties?)

       ma 12 september 2016 11:30
      Lepoint verloor niet lang na dit duel spontaan zijn broek.
      Behalve enkele aantrekkelijke wedstrijden en veel doelpunten onthouden we van speeldag 6 een hoog aantal onbegrijpelijke fases. Bekijk de meest opmerkelijke video's.

      Moeskroen en Zulte Waregem schenken elkaar een doelpunt in cadeauverpakking

      Dé referentie inzake pijnlijke misverstanden afgelopen weekend was Moeskroen - Zulte Waregem. De eerste twee doelpunten waren zuivere cadeaus. Het is moeilijk te begrijpen wat Baudry bezielde om zomaar in de voeten van Trezeguet te spelen en hetzelfde gold voor de terugspeelbal van Essikal.

      De broek van Lepoint zakte spontaan af bij het zien van zoveel onbegrijpelijke misverstanden. Helaas gunde de regisseur ons geen herhaling.

      Lepoint staat met zijn broek op de enkels na duel

      Onbegrip bij Baudry na wissel, discussie met Dury

      Onbegrijpelijke overtreding Tainmont op nieuwkomer Stanciu

      Charleroi-speler Tainmont kon niet langer aanzien hoe Anderlecht-nieuwkomer Stanciu in de tweede helft bij momenten over het veld fladderde en trapte onbegrijpelijk hard op de benen van de Roemeen. Rood was het logische gevolg.

      Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

      "Sit down if you hate Standard"

      De eerste thuiszege van KV Mechelen werd gevierd door de supporters. Ook Standard kreeg een "eervolle" vermelding. De Mechelse fans zijn het wegkapen van onder meer Milos Kosanovic, Jean-François Gillet, Olivier Renard en recentelijk Aleksandar Jankovic niet vergeten en zongen: "sit down if you hate Standard".

      Onbegrijpelijk slapstickmoment van STVV-verdediging levert KVM geen goal op

      Eupen-doelman ontsnapt onbegrijpelijk aan sanctie na ergerlijk tijdwinnen